*Mezoterapija dermapenom

Dermapen je u samom vrhu anti-age metoda 21. veka jer obezbeđuje lifting lica, uklanjanje bora, ožiljaka od akni i poboljšava izgled kože već posle prvog tretmana.Preporučuje se 4-6 tretmana na nedelju dana.


* Radiotalasni tretman lica

Radiotalasni tretman lica je neinvazivna veoma efikasna metoda zatezanja opuštene kože lica, vrata, dekoltea i redukcije finih bora. Mogu se tretirati i područja oko očiju i očni kapci. Za optimalne rezultate potrebno je uraditi 5-8 tretmana na svakih 10 dana.


*Biološki tretman lica

Biološki tretman lica se boriprotiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, opuštenu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i vraća tonus vašem licu unođenjem odgovarajućeg seruma po tipu kože. Preporučuje se 7-10 tretmana na nedelju dana.


*Mezoterapija bez igle

Mezoterapija bez igle predstavlja estetsku proceduru kojom se u kožu, uz pomoć različitih metoda, ubacuju visokokvalitetne hranljive materije koje tkivu za njegovo pravilno funkcionisanje. Tretman poboljšava prokrvljenost kože i jača odbrambene funkcije kože. Izvode se u seriji od 4-6 tretmana u razmacima od 7-10 dana.

Cenovnik

Radiotalasni lifting lica 3.000,00
Radiotalasni lifting očne regije 2.000,00
Mezoterapija lica bez igle 2.500,00
Miolift lica (elektrostimulacija lica) 1.500,00
Dermapen lica 5.000,00

Body Beauty Balance

+
team01

Tretmani lica

Body Beauty Balance Tretmani lica


team02

Tretmani tela

Body Beauty Balance Tretmani tela


team03

Epilacija

Body Beauty Balance Epilacija


team04

Izbeljivanje zuba

Body Beauty Balance Izbeljivanje zuba